BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, August 27, 2009

My second Presentation..


arinih aku lambat bangon..
huhu...
sampai ati kawan2 aku..
bukak2 je mate, aku tercarik2 jek housemate2 aku...
upe2 nyer dieorang dah pergi ke kelas...
hampeh...
aku kene tinggal...huhu..



dieorang nih pantang tengok aku lambat bangon..
mesti dieorang pikir aku takmo gi kelas..
aku bukan apew...
sometimes, kejut skali jek, aku memang ah tak leh bangon..
kene kejut berkali2..



bangon2 jek aku, aku anto mesej kat pa'e
"nape tak kejot abby? huhu"

pa'e kate la... "ingat kan mu tak mau gi kelas"
adoiyaii...dah agak dah..haha...

aku memang nak pergi kelas pon arinih..
sebab nyer assignment Quality aku kene anto arinih, dah ler tak p
rint lagik...hehe..wat last minute katekan...ekekekeke....


pastu sarah lak mesej..
die kate, Mis Ras tanye aku kat pa'e...
ni yang aku pelik nih...
kalo aku tak datang, ade je lecturer carik aku
..huhu...
kalo orang len, tak pulak kene attack..huhu...


Mis Ras tanye dalam kelas...
"abby mane?" die memang panggil aku abb
y...
pa'e jawab ler.."kat umah"
"die watpe"
"tido" pa'e kate..haha..
"korang tak kejutkan die ker?"
pa'e jawab..
"dah kejut, tapi abby tak bangon2"..
wakakakaka...
malu la aku..adoiyaiiiii....
comfirm2 khamis minggu depan, die tanye aku b
alik..haha..
malunyer.....
lepas mesej2 ngan dieorang, terus aku mandi n siap2..
aku call abah, soh amik aku kat umah kul 9 pagi..
abah kate lak, die tengah baiki van..
adoiyai..lambat cket die amik die kate..hoho..
(mukan abah betol2..pok din yang salu amik kitaorang gi kelas, aku n dak2 umah panggil abah...sebab die yang soh) hehe...

aku sampai2 je kat UiTM terus pergi C.C print assignment..
nak kene anto ngan puan Fai lak..huhu..
then, terumpe la Suzy...Dak kelas B..
aku pass je assignment aku kat die..
sebab die ade kelas ngan puan fai kul 12..
hehe..
senang keje aku...
tak yah susah2 carik puan..hehe..
sebab sekarang kene mencarik puan..die tak dok kat office dah...die dok dalam keta jek..wahahhaa..


pastu aku gi ATM, rompak ATM jap..hehe..
then pergi bayo duit gambo kelas kitaorang..then balik..wakakaka...
balik tuh, kitaorang takmo turun dari van..
nak ikut abah anto budak2 UiTM ke bandor..w
ahah..
abah bawak je aku, pa'e n sarah.hehe..

azie, syam n eja nak balik..
sebab sementara aku abes urusan kat UiTM, abah dah bawak dieorang ronda2 sampai bandor..sebab dieorang tak bawak kunci umah..aku yang bawak..wahaha...
3 kali kitaorang ulang alik ke UiTM..
amik n anto budak ke bandor..wahaha...

then ikut abah pergi umah bekas isteri die..
abah nak anta duit kat anak die..hehe..
pastu, ronda2, last2 mate aku ngantok...
abah tanye..
"nak pergi mane lagi?.. nanti abah bawak nih
"
wahaha...sporting jek...
last2 kitaorang cakap, anto balik umah je la..hehe

sebab petang nih aku ade my second presentation untuk subjek personal development...


tak prepare sangat pon..
sebab just presentation study case jek..hehe..
dah ler time nak present, slide show salah
..haha..
aku tak save dalam pendrive pa'e upenyer..wakakaka...
last2, aku present tanpa gune slide..hoho...
encik ahmad tak kesah..hehe...

petang tadi hujan lebat..dah ler kami lupe nak tarik ampaian..huhu..basah la segala baju aku yang dah kering kat ampaian tuh...huhu....
tengok ler..betapa lebat nyer hujan petang tadik..camner la na
k balik kan?? huhu..
agak lame gak kami berdiri kat luar kelas nih, nak tunggu hujan benti..last2 tak benti pon..hehe.....



penantian hujan benti..wahahahahaha...

last2 kami redah je hujan nih...
basah kuyup aku..huhu...
balik umah kejap, tuko baju,pergi baazar kat bandar pulak...
sebab takde makanan untuk berbuka...
kat bandar pon hujan jugakk....
tuh ase cam nak demam je malam nih...
kene tido awal...
huhu..





















2 comments:

daboom said...

bapak panjang posting ko..

abby bebeh said...

waahahaha....sapo lak daboom nih??? aku saje jek post pjg2... tak suke ckp cket2..aku ske ckp byk... =p