BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 30, 2009

baby face?? muka cam ayam??

adoiiiii...
pagi tadi, lepas sahur, aku tak tido...
tak ngantok..
aktiviti aku ialah on9...


pagi ni aku ade 2 kelas..
kul 10-12, 12-2...
service marketing n quality management.,..
aku plan nak ponteng arinih..
TAPI untuk kelas service marketing, aku dah tak leh ponteng...
huhu...sebab minggu lepas puan muhazita tanye aku...
nape aku salu tak datang...wahahaha...


dah 2 bulan lebih kelas start...
aku baru pergi kelas die 6 kali jek...
wahhahaha....
hurmm...aku ponteng jek die nampak...
orang len ponteng gak..tapi die tak tanye lak...
tuh aku pelik jua...



dalam kelas tadi puan muhazita jahat...
huhu...


ade ke die kate muke aku baby face????


sebab aku gelak
2...bukan apew..tak tahan gelakkan die...
die cakap satu2...haha...
then
die kate..
"eh2 solo nih..."
(ade ke die panggil aku solo??)
wahahaha...
bapak aku die panggil...hoho...
"gelak2 lak.
.."
" pu...a...se.... dok?? "
aku cakap ler "pu...a...se...."
wahahahaha...
then die cakap, "suke sangat gelak...dah ler muke cam baby face"
wahahahahha....

baby face ker aku???
wakakakaka.....
tang mane pon aku tak tau...
hakhak...



satu sifat puan muhazita nih...
kalo die cakap...
satu-satu..
wakakakakaka....
cam ajo budak2 tadika n sekolah rendah lak...
kami ni je yang suke sa
mbung2 ayat die...
die cakap ala2 camnih...

ser.....vice.... mar...ke...ting....(sebot satu-satu)
wahahahaha....

aku suke la nak sambung2 ayat yang die cakap satu2 nih..
wahahaha....
pastu die soh bagi contoh service fastfood....

aku bagi ler contoh MacDo
nald...
then die cakap...
"patut ler muke cam
ayam"
wakakakakka...
tak leh blah..ape kaitan ayam ngan mac donald...
lain la kalo aku bagi contoh KFC..
Hahahaha.
...

then, aku dapat la 2 gelaran tuh arinih...
baby face n muke cam ayam..
wahahahaha....
hampeh...



then, aku plan nak ponteng lak kelas kul 12 tuh..
lagipon puan fai tak kesah tak datang..
wahahahaha....
tapi aku salu gak kene sindir..


pastu, jimah membebel...


aku pon pergi la...
dalam kelas puan fai aku tak belajo pon..
wahahha.,...
men2 YM gune paper...wahahha...
ngan pa'e n husaini....
tak dengar pon puan fai cakap pe..haha....


seperti biase, puan fai akan abes kelas awal..hehe..
lepas abes kelas,
aku wat discussion ngan dak kelas..
pasal trip ke sarawak...
puan fai juin skali..
die nak dengar..
wahahahaha....
aku ajak la die...
die tak mo juin gi sarawak..
h1n1 die kate...


ayok...hoho....



















2 comments:

hafiq_broadband said...

salam...harkkkkkkkkkkkkkkhahahahahahahaha...baby face,,,,tapi muke ko memang nampak cam baby jew...comet la...hahahaha...apa apa pon leh bukak pose dgn ayam goreng....harkhahahaha...


http://theeachother.blogspot.com

abby bebeh said...

erk?? wakakakkaka...hampeh jek...hohohohoho