BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 13, 2009

Bohsia.. Jangan Pilih Jalan Hitam...


nih ah filem bohsia... jangan pilih jalan hitam.. aku teringin nak tengok cite nih... sampai sekarang aku tak tengok2.. aduyai.. haha... lagu die, aku n sarah minat... kan sarah kan..hakhak.... aku n sarah aritu siap carik2 lagik ape name tajuk lagu OST die nih.. hahaha... hai cik adik,marilah ke mari.. abang nak bawak kau jalan2 makan angin... hakhak.... pergi ke mane bang? cik adik ikut.. wkakakakka...lawak jek bunyik.. hehee.... carik punye carik, baru tau...name tajuk lagu nih.. "cik adik".. haha... then aku donlod la kat ares tuh... da donlod apew lagik.. asyik2 lagu ni berkumandang kat dalam rumah tuh... tak aku nyer henset, sarah nyer henset lak mainkan lagu nih... hauhauhauhau.....

hurmmm... aku tanye kawan aku... dieorang sume da lame tengok.. hampeh... ye la... filem nih da lame men.. 23hb april arituh lagik..sekarang da bape aribulan.. haha... aku jek ketinggalan... sebabnyer kat dungun mane de panggung wayang.. aku nak tengok kat aner... huhuhu.... aku soh akak aku beli cd die.. tapi takde lak.. akak aku nih pantang die nak beli ori cd.. kompem2 die nak beli cetak rompak..haha... tapi tak de lak cd cetak rompak cite nih die jumpe.. alamatnyer kempunan ler aku nak tengok cite nih... hohohoho.....aku tak berani nak tengok wayang sorang2...kang aku kene culik.. (ade ke orang culik aku??)hahaha...

aku tengok jek la poster die nih jadi la..bapak sian giler aku.. ahahha... tak pe la..at least aku da tengok sedutan2 jek,.. jadik la...whahahaha....

3 comments:

shidau said...

ko nak sinopsis dia ke? aku ada draf. tapi aku tak up pun lagi sebab aku tak sempat nak edit ejaan. haha..
best citer tu nek

abby said...

ko mmg jahat shidau... da ler tipu aku...kate nk tgk cite nih... yeye jek aku malam tuh mintak duit kat ayah aku kate nak tengok filem nih...whahahahaa.....last2 ko bawak aku gi tmpt len... hahaha....

mmg aku rase bes..sebab tu aku nk tgk...uwaaaa..........

Anonymous said...

bawa p mana tu abby... citer mcm tu abby nk tgk adehhh citer rosakkan anak muda

rgds,
abg chot