BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 26, 2009

Modul Ijazah

hari ni aku pergi Modul Ijazah 4... setiap sem aku kene pergi modul nih... memang UiTM provide Modul cam gini..so, sape2 dak2 UiTM tau ler apew yang aku kate sebagai modul nih...ekekeke... sem ni modul berkaitan dengan kerjaya... UiTM jemput orang2 dari jabatan tenaga kerja dungun untuk bagi ceramah... ade 2 orang penceramah di jemput... ceramah ni start kul 8.30 pagi... memang bapak bosan giler...ceramah die pasal camner nak interview... aku tak suke dengar2 ceramah nih...ekeke....husaini (mesti mu bace blog abby ni kan? ahakss ) kate untuk sesi petang, ade sesi personal grooming... ceramah ni pasal camner nak pergi untuk interview bile nak carik keje nanti... camner etika pakaian n macam2 lagik... hurmm.... ape lagik dak2 umah aku ni bapak bergaye giler nak gi modul nih.... sebab husaini kate maybe nanti nak gune model kat depan..hahaha... dak2 umah aku apew lagik..nak ler jadik model tuh... hahaha...

<<<> tunggu sesi petang bermula... wat2 aksi jap kat dalam dewan aspirasi tuh... sebab kitaorang orang pertama masuk... so, takde orang...kitaorang apew lagik kan...ekeke... gune ler mase yang ade untuk berposing... dak2 umah aku ni suke giler mencapap n posing gini... hahaha...... ( tak termasuk aku taw) hekhek...





kan aku da cakap...dak2 umah aku memang suke mencapap... tengok ler dieowang nih... aku jew tak kan?? ekekekek...... kitaorang rase cam dewan ni milik kitaowang jek mase nih sebab dak2 lain tak sampai lagik...hanye kitaowang jek dalam nih..tu bebas nak gambo2...hahaha... tapi kan..yang lawak nyer... bile penceramah personal grooming tu datang... penceramah tu gi kat kitaorang... sebab kitaorang dok kat depan..semangat giler...pagi tdik kitaorang dok kat belakang skali..hahha.... aku kenal penceramah tuh... pakcik kepada kawan aku mase mule masuk UiTM dulu,.mase minggu MMS... hehe... pas tu kotaorang borak2 ler... kawan2 kau ape lagik.. tanye ler.. "encik2...nanti encik nak gune model ker?? kalo nak gune pilih ler kitaorang..hahaha" lawak giler ler dieorang nih... siap volunteer nak jadik model...whahaha.... last2 encik tuh cakap ler..sory ler.. " saye di bagi mase cket jek untuk ceramah petang nih.. tak sempat la nak buat sesi model2 tuh..." whahaha.... sian kawan2 aku..hahaa... sebab nyer encik nih just gune slide show model jek...whahahaha..... sian2..haha.... then, last2 kitaorang truskan ler aksi2 gambo kitaowang... x jadik model, gambo pon sudeyh...wahahhaa....



aku n sarah... pantang dapat camera... mesti posing... muehehehe...










3 comments:

myfath.com said...

hahaha. giler.. nak interview.. takpyh prepare apa2.. bwa sijil, salinan bagi ketua kampung chop.then resume, bagi semua tu kat diorang. kendian, nipu je apa yang patut..

abby said...

erk??? wkakakaka... ko x jujur nih... asyik nipu jewk...hahaha...

topengsakti said...

salam...abby

hai awk pew khabar..

rgrd,
topengsakti@chot