BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 17, 2009

geng shengal...

hehe... nak tau tak sape ahli2 geng nih?? sudah semestinyer aku sendirik, pa'e n sarah... whahaha...

<< <<--- gambo kat sebelah ni ler kitaorang... kalo leh teka, teka ler.. mane bayang2 aku, pa'e n sarah..haha... <<,, gambo ni kan time2 sengal kitaorang ler.. lame sangat tunggu van kat depan umah..sebelum nk kuar bandar... so, amik ler gambo...haha... amik gambo kat bawah tiang lampu lak tuh, semate2 nk amik gambo bayang2 jek... gagagaga... penat seh nak amik gambo ni..bkn aku ler yang amik, pa'e..haha.. die kan jurufoto pastu, soh susun btol2 lak.. ni x btol, tu x btol..ape2 ler..ekeke...last2 skali jadik ler gambo cam sebelah ni.. gagaga....




haa...ni lak gambo kitaorang time menunggu kelas bermula..
pantang ade mase terluang..bergambo jek keje... sengal ler katekan..hahah... mukan sengal sendi ke tulang ke..tapi ni di namekan sengal unto... wahahaha.... mencapap jek keje..






tapi semenjak camera henset aku da x leh gune.. aku gune henset pa'e jek amik gambo... harta pa'e harta ku jua... kan pa'e kan..whahhaha... btol btol btol (ala2 pa'e ler menjawab nih) ehekss....

oleh sebab ni henset die, gambo aku pon kureng space kan... ke aku x muat dalam space nih?? gagaga



pipiku bukan pipimu... wahaaaha....
saje jek aku nak tunjuk pipi aku... hauhauhaua










haa.... culik henset pa'e sekejap nih...nak amik gambo... whahahaha....

pergghhhhh

2 comments:

myfath.com said...

kompom sengal.. ish2.. dari kuching ktk mbak kesengalan ke cya.. berjangkit abis..

abby said...

erk?? ade aku kesah?? whahaha.... kami memang shengal...haha